PAPARACO: Toša puši i zdravlje ruši
Foto: Damir Dervišagić

Direktor Partizana kulira u Pržnu

PAPARACO: Toša puši i zdravlje ruši

Košarka -

Letovanje u Crnoj Gori Dragan Todorić ispijao sok i kafu u bašti kafića na plaži, a društvo mu pravio Goran Draganić, advokat porodice Đoković

Dragan Todorić godinama ne menja letnju destinaciju za odmor, pa se i ove godine odmara u Pržnu na Crnogorskom primorju.

On stvarno voli crno-bele... Dragan Todorić
On stvarno voli crno-bele... Dragan Todorić

Sportski direktor košarkaškog kluba Partizan očigledno ne ide na more da bi se osolio u vodi, već obučen šetka i kulira u hladu. Otkako je došao, šešir s natpisom „Partizan“ nije skinuo sa glave, da li zbog imidža ili da bi se zaštitio od sunca. To samo on zna!Paparaco Kurira juče ga je uslikao u jednom restoranu na trač partiji sa prijateljem, advokatom porodice Đoković Goranom Draganićem. Uz to, najslađe je paliti cigaretu jednu za drugom, baš kao što je on to radio. Popularni Toša će još nekoliko dana provesti na Crnogorskom primorju, a potom će se vratiti obavezama u Beogradu.

Košarkaški as u šetnjiRAKOČEVIĆI TRAŽE HLADOVINUUpekla zvezda iznad Budve, ali Rakočeviće očigledno visoke temperature ne zaustavljaju u šetnji Starim gradom u Budvi. Glava porodice još dobro podnosi vrućine, a ni ostali članovi se ne žale. Bivši košarkaški as Igor Rakočević se i ovog leta sa suprugom i sinom odmara na crnogorskoj obali, a kad plaže i radosti na vodi dosade, onda, poput većine turista, zaklon od jakog sunca traže u lokalima ispod starih zidina, gde se osvežavaju uz hladnu limunadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track