PARTIZAN PRED PAOK: Oporavak važniji od pobede, Grobari potrebniji nego ikad
Foto: FIBA

Optimizam u Humskoj

PARTIZAN PRED PAOK: Oporavak važniji od pobede, Grobari potrebniji nego ikad

Košarka -

Košarkaši Partizana u sredu dočekuju grčki PAOK u revanš utakmici prvog kola plej-ofa FIBA Lige šampiona, a na klupi Beograđana ni na toj utakmici, kao ni na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, neće sedeti Aleksandar Džikić.

Prvi trener crno-belih još se nije oporavio od stomačnog virusa, kao ni nekolicina igrača, a ekipu će voditi pomoćnik Nenad Čanak.

"S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo dalje. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad", rekao je Čanak za klupski sajt.

Zbog velikog interesovanja za ovaj meč, karte su u prodaju puštene već danas, a sutra će biti na blagajnama stadiona Partizana od 10 do 14 sati, odnosno od 15.30 na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena ulaznica je 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter.

Na dan utakmice u butiku koji se nalazi u hali "Aleksandar Nikolić", u prodaji će se naći majice posvećene duelu crno-belih timova iz Soluna i Beograda. Cena je 1.200 dinara, a dizajnirao ih je kreativni kolektiv Bianconeri di Belgrado.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track