PEKOVIĆ SLAVI ROĐENJE SINA: Nikola ženi poklonio stan od 200.000 evra i sat od 30.000
Foto: Damir Dervišagić

Pljušte čestitke: Slavni košarkaš postao otac

PEKOVIĆ SLAVI ROĐENJE SINA: Nikola ženi poklonio stan od 200.000 evra i sat od 30.000

Košarka -

Nikolina supruga Violeta na svet donela njihovo prvo dete, kome su roditelji dali ime Fedor

Nikola Peković (31) dobio je sina!

Njegova osam godina starija supruga Violeta u petak se porodila u bolnici u Podgorici i na svet donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Fedor, saznaje Kurir.

Žena bivšeg košarkaša u ponedeljak je otišla u porodilište, a doktori su joj u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan nestrpljivo je čekao dan kada će postati otac, pa se zato potrudio da napravi veliku žurku kojom će proslaviti rođenje naslednika. Osim što je rezervisao podgorički hotel za 200 zvanica, Peković je, kako saznajemo, pripremio i posebne poklone za suprugu, koja je po struci lekar.

- Nikola je prošle nedelje naručio sat marke „roleks“ od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra - priča naš izvor blizak bivšem košarkašu i dodaje da to nije sve što će Peković darivati Violeti.

- U tajnosti, poslednjih meseci Nikola je kupovao najsavremeniju medicinsku opremu za kliniku koju će pokloniti supruzi. Njegova želja je da to bude pravo iznenađenje, pa zato nikome nije hteo da priča o detaljima - ispričao je naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime.

Slavlje traje tri danaZA MUZIKU DAJE 50.000 EVRA!Peković će u luksuznom hotelu u Podgorici, gde će tri dana slaviti rođenje sina, ugostiti brojne prijatelje, među kojima bi trebalo da bude i Milo Đukanović.- Nikola je odvojio čak 50.000 evra za muziku. Rekao mi je da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Za atmosferu će biti zadužen jedan crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović - otkrio je naš izvor.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rode će biti vredne i u 2017. godini: 10 poznatih dama koje će ove godine postati mame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track