POBEDA ZA MARKA IVKOVIĆA: Galatasaraj pada u paklu Pionira
Foto: Fonet

Crvena zvezda večeras igra u Evroligi

POBEDA ZA MARKA IVKOVIĆA: Galatasaraj pada u paklu Pionira

Košarka -

Posle osvajanja Kupa Koraća četa Dejana Radonjića obećala da će dati sve od sebe da prekine niz od dva poraza i vrati se na pobednički kolosek u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezda danas (19.00, TV Sport klub 1) dočekuju ekipu Galatasaraja u 23. kolu Evrolige i trijumfom bi napravili veliki korak ka plasmanu među osam najboljih u ovom takmičenju.

Crveno-beli sa trofejom Kupa Radivoja Koraća, ali i dva vezana poraza u Evroligi igraju s Turcima u Pioniru, koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta.- Stalno smo pod pritiskom, od prvog kola i utakmice protiv MZT, i ne vidim tu ništa novo. A što se tiče tabele u Evroligi, ne bih da ponavljam ono što sam rekao pred početak sezone. Ovo je izvanredno, uradićemo do kraja ono šta uradimo. Želimo da dobijemo svaki meč, tako se ponašamo, tako se spremamo. Ovo je lepo vreme za nas, bilo je težih momenata - kazao je Radonjić.Strateg crveno-belih se osvrnuo i na povređene igrače Zvezde.- Za sada je izvesno samo to da Nemanja Dangubić neće moći da nastupi, dok će stanje Branka Lazića biti poznato do utakmice. U nešto boljem stanju su Volters i Bjelica, koji su trenirali. Lazić je inače dobio jak udarac u finalu, ali posle treninga ćemo znati kakva je situacija što se tiče povreda - zaključio je Radonjić.Navijači Zvezde biće u majicama s likom ubijenog Marka Ivkovića, kako bi još jednom podsetili na stravičan događaj iz Istanbula od pre dve i po godine.

Bitna atmosferaBEZ PROVOKACIJA I INCIDENATADejan Radonjić veruje da će duel sa Galatasarajem proteći u najboljem mogućem redu i da neće izaći iz sportskih okvira.- Utakmice protiv Galatasaraja zbog događaja u Istanbulu imaju posebnu težinu. Nadam se da neće biti provokacija i da će atmosfera biti prava sportska - rekao je Radonjić.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije su ćutale 15 minuta, a onda je je zagrmela pesma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track