PRETUČEN KVINSI MILER: Košarkaš Zvezde dobio flašu u glavu
Foto: Fonet

Počinioci pobegli

PRETUČEN KVINSI MILER: Košarkaš Zvezde dobio flašu u glavu

Košarka -
Košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler dobio je batine, ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.

Prema drugoj verziji onoga što se događalo kobne noći, Miler je s leđa dobio udarac flašom u glavu u toaletu kluba u kojem je bio.

U svakom slučaju, po mnogima najbolji košarkaš tima je napadnut, počinioci su posle incidenta pobegli, ali su tokom dana privedeni.

Istovremeno u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu stigao je izveštaj policije o incidentu ispred jednog beogradskog noćnog kluba, u kom je navodno pretučen košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler. Tužilaštvo će narednih dana proveriti sve informacije i odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti postupak.

Očekuje se da o tome šta se dogodilo i kako je došlo do napada posvedoči i sam košarkaš.

U Zvezdi nam je rečeno da klub nema komentar i da je potpuno okrenut meču sa Cedevitom. O svemu drugom pričaće se posle meča - saopštili su nam iz kluba.

Kvinsi Miler je posle meča sa Cedevitom demantovao da je incidenta bilo.

"Da li izgleda kao da mi nešto fali? Ili da mi je nedostaje neki zub ili sam dobio ožiljak? Sve je u redu"”, rekao je Miler novinarima, kome se na desnom uhu videlo nekoliko kopči.

Kvinsi Miler je od dolaska u Crvenu zvezdu jedan od nosilaca igre tima trenera Dejana Radonjića, a posebno dobre partija pruža u Evroligi. Imao je krizu u jednom delu sezone, kada je raskunuo sa devojkom, a u poslednjih nekoliko utakmica vraća se u formu, kojom je zadobio simpatije navijača.

Crvena zvezda, večeras od 18.45 u dvorani Aleksandar Nikolić dočekuje Cedevitu u prvom meču polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track