PRIDRUŽUJE SE AKCIJI NAVIJAČA: Aleksandar Mitrović će novčano pomoći košarkašima Partizana
Foto: AP

Poziva i ostale članove crno-bele porodice

PRIDRUŽUJE SE AKCIJI NAVIJAČA: Aleksandar Mitrović će novčano pomoći košarkašima Partizana

Košarka -
Partizanovac sam i to je moja obaveza, a ja apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak, kaže bivši fudbaler crno-belih

Dok merka ponude za nastavak karijere nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović, pomno prati dešavanja u košarkaškom klubu Partizan i kaže da je spreman da pomogne klubu, koji je u teškoj finansijskoj situacije.

Centarfor Anderlehta je pozdravio novu akciju koju organizuju navijači za pomoć košarkašima i izjavio da će rado učestvovati u njoj.

"Želim da konkretno pomognem košarkaškom klubu i zato ću uplatiti određenu sumu novca kako bih pomogao da se stabilizuje finansijska situacija u klubu. Partizanovac sam i to je moja obaveza, a ja apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak", rekao je Mitrović i nastavio:

"Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao. Nikada se nisam družio ni sa kim iz košarkaškog kluba, ali gledam utakmice. Dok sam živ navijaću za Partizan,a sada je vreme da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo ljudi."

Zbog želje da se oduži i fudbalskom timu u kome je ponikao, reprezentativni napadač kaže da bi voleo i da suma njegovog budućeg transfera bude veća od 15-20 miliona evra, koliko se pominje.

"Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra. Želim da taj transfer bude što veći, jer bi od toga koristi imao i Partizan. Tu su me naučili fudbalu, životu i ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo tu, u Beogradu, na stadionu, druženju sa prijateljima, igračima, trenerima. Drago mi je što će se titula vratiti u Humsku, jer su je momci zaslužili", rekao je jedan od najtalentovanijih špiceva Evrope.

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track