PRIVEDENI NAVIJAČI GALATASARAJA: Ne znamo ko je ubio Marka Ivkovića
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Istraga

PRIVEDENI NAVIJAČI GALATASARAJA: Ne znamo ko je ubio Marka Ivkovića

Košarka -
Sedmorica pristalica turskog kluba su priznala da su bili deo sukoba, ali su istakli da ne znaju ko je nožem ubio dvadesetpetogodišnjeg momka iz Zemuna

Privedeni navijači turskog Galatasaraja, izjavili su da nisu bili akteri tragične tuče u kojoj je u petak uveče u Istanbulu ubijen pristalica Crvene zvezde marko Ivković, su odbacili sve tvrdnje da su akteri tragičnog dela tog sukoba.

Oni su potvrdili da su bili prisutni kada je do incidenta došlo ali su, kako prenose turski mediji, istakli da ne znaju ko je nožem usmrtio Marka Ivkovića, koji je potom izdahnuo u bolnici.Istanbulska policija je odmah nakon Ivkovićevog ubistava potvrdila da je sukoba navijača bilo.

"Uoči evroligaškog meča, za koje pridošli gostujući navijači nisu imali karte, desili su se incidenti između navijača Galatasaraja i Crvene zvezde. Ove dve grupe su se međusobno gađale kamenjem i flašama, ali je policija uspela da ih drži odvojene. Ono što se za sada zna, to je da je jedan navijač Crvene zvezde izboden i usmrćen dok je bio praćen sa mesta događaja (ispred hale Abdi Ipekči). Istraga je u toku", navela je istanbulska policija.

sahranjen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track