Radonjić: Maksimumom do pobede nad Cedevitom i titule
Foto: Dado Đilas

Ima jasan cilj

Radonjić: Maksimumom do pobede nad Cedevitom i titule

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da koristi svaki trenutak kako bi bila koncentrisana da ostvari dobar rezultat protiv Cedevite u Zagrebu.

"Finalna serija se igra u takvom ritmu da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije, što nije nimalo lako, kako bismo još jednom dali maksimum i uz koncentrisanu igru došli do dobrog rezultata", rekao je Radonjić za klupski sajt.Zvezda vodi u finalnoj seriji Jadranske lige sa 2:0, a treća utakmica igraće se u Zagrebu, u četvrtak od 19.00, kada će beogradski klub imati priliku da osvoji titulu.

Košarkaši Zvezde su u Zagreb otputovali odmah posle utakmice u utorak, kako bi, po Radonjićevim rečima, iskoristili jedan dan da se pripreme za treći duel.

"Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada. Pokazali su u drugom poluvremenu druge utakmice veliku želju, motivaciju i karakter. Mi s druge strane, želimo da odgovorimo na sve to, kako bismo došli do naše igre kojom bismo kontrolisali sve dobre segmente igre Cedevite", kazao je Radonjić.Centar crveno-belih Milko Bjelica rekao je da očekuje da će Cedevita u trećoj utakmici pružiti najveći otpor."Sigurno je da će ekipa Cedevite pokušati da pruži najveći otpor pred svojom publikom, kako ne bi dozvolila skor 3:0 u finalu. Biće sigurno dodato motivisani činjenicom da igraju pred svojim navijačima u svojoj hali. Posle dva dana i dve utakmice, imamo sada jedan dan i vremena da se osvežimo, pripremimo i udjemo spremni u ovaj treći meč", rekao je Bjelica.

Zvezda će trenirati u sredu, kao i četvrtak ujutro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track