RADONJIĆ UPOZORAVA: Ne bih se iznenadio ako narednih dana bude još poraza
Foto: Saša Pavlić

Brinu ga povrede

RADONJIĆ UPOZORAVA: Ne bih se iznenadio ako narednih dana bude još poraza

Košarka -

Posle sedam uzastopnih pobeda u Evroligi košarkaši Crvene zvezde su u 21. kolu poraženi na svom terenu od Anadolu Efesa (82:76).

Zvezda sada ima 12 pobeda i devet poraza, dok je tim iz Istanbula upisao deseti trijumf. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle utakmice je kazao: " Čestitke Efesu, ali ovo je utakmica u kojoj smo do sredine druge četvrtine imali kontrolu. Oni su tada napravili razliku. Prišli smo na 56:50, promašili i napad, ali oni su posle toga uspeli da preuzmu kontrolu i pobede.Oni su u Turskoj pokazali da su bolji, sada su to potvrdili."

Trener Crvene zvezde je potom pričao o stanju ekipe "Želeli smo da bude drugačije, ali ukazivao sam i pre utakmice na probleme. Nekima je to izgledalo da se odmaramo ili spuštamo loptu. Ono što jeste bitno je da se konsdolidujemo, jer od Panatinaikosa imamo mnogo izostanaka, pa se više rehabilitujemo nego što treniramo. Nadali smo se da će povrede izostati i biti manje, ali sada nismo uspeli to da iznesemo", rekao je Radonjić i nastavio:

"Efes je odigrao odlično, a ja sam razmišljao da je za nas važno da ozdravimo. Neću se iznenaditi ako i narednih dana bude još poraza. Da smo mogli da se spremamo 7 dana kompletni to bi bilo nešto drugo. Ali ovo što sada vidim ne piše u knjigama i mi moramo da iznesemo sve ovo kako treba. U ABA ligi imamo dobru zalihu u Evroligi smo izuzetni i verujem da ćemo kada budemo kompletni, a to neće biti sutra, a ni za nekoliko dana, ponovo igrati na nivou na kom možemo."Crnogorski stručnjak potom se zahvalio Delijama: "Čestitam navijačima, na podršci svih 40. minuta, pa i posle meča. "

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track