RAJ ZA OČI: Lovernjova sestra kao anđeo!
Foto: Instagram

Bivši košarkaš Partizana ponosan

RAJ ZA OČI: Lovernjova sestra kao anđeo!

Košarka -

Francuska manekenka Kamil Dugas skinula sve krpice pred foto-reporterom, a Žofri joj radi reklamu deleći fotke na društvenim mrežama

Bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj ima mnoooogo dobru sestru!Francuz je tokom dvogodišnjeg boravka u Beogradu skrivao lepu rođaku od srpske javnosti. Ipak, putem društvenih mreža otkrio je sve čari kojima raspolaže ova lepa plavokosa devojka, koja se zove Kamil Dugas i uspešno se bavi modelingom.

Svi bi da upoznaju njegovu sestru... Žofri Lovernj
Svi bi da upoznaju njegovu sestru... Žofri Lovernj

Posle seta „finih“ slika, Kamil je u poslednje vreme rešila da se razgoliti i pokaže svoje seksepilno telo. Francuskinja je manekenstvom počela da se bavi pre tri godine, a učestvovala je na revijama poznatih brendova u Parizu, Njujorku, Milanu, Berlinu i Istanbulu. Osim garderobe i donjeg veša, Kamil reklamira modele naočara i preparate za kosu. Radi za modne agencije „Sajlent models“ iz Pariza i „VN Model menadžment“ iz Grčke. Iza sebe ima i jednu naslovnu stranu, u poznatom modnom časopisu Miror.

Seksi za medalju... Kamil Dugas
Seksi za medalju... Kamil Dugas

Objavom fotografija svoje rođake Žofri Lovernj je pre nekoliko meseci bukvalno izazvao zemljotres na društevnim mrežama, pošto su njegovi fanovi odlepili za lepom Francuskinjom. Od tada se uvećao i broj njenih obožavalaca, a čini se da joj je brat napravio odličan marketing.Fanovima je Kamila nedavno otkrila kako izgleda radni dan manekenke:- Ustajem u četiri ujutro, odlazim u kupatilo, posle toga doručkujem i vozač me već u pet sati vozi na set. Snimamo na plaži u ranim jutarnjim satima, spremaju mi kosu i šminkaju me. Slikanje počinje tačno u sedam. Naporno je, imam samo kratko pauzu u 9.30, a onda radimo sve do ručka. Posao se završava tek u 19.30 časova, skidam šminku, tuširam se i mrtva umorna dolazim kući. Sutra me čeka sve to ponovo.

Kamil DugasGodine: 23 Visina: 180 cmTežina: 62 kgObim grudi: 86 cmObim struka: 91 cmKosa: plavaOči: zeleneNacionalnost: FrancuskinjaRezidencija: Pariz

Back to my lovely Paris #model #happy #feelhome #france #love #picture @luigimiano #milano #italia

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on Apr 25, 2016 at 1:08am PDT

Bang #shooting #Milano #italia #picture @luigimiano #blackandwhite #love

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on Apr 18, 2016 at 10:13am PDT

Time to wake up and Start a new day #Model #Milano #italia #new #day #casting #picture @luigimiano

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on Apr 20, 2016 at 12:47am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track