RASIPA SE TIM IZ RIJA: Sve više otkaza među orlovima
Foto: Dado Đilas

Sale u sosu

RASIPA SE TIM IZ RIJA: Sve više otkaza među orlovima

Košarka -

U susret Evrobasketu Stefan Marković se još ranije oprostio od nacionalnog tima, Nikola Jokić se gotovo izvesno neće odazvati pozivu selektora zbog NBA obaveza i ni ovog leta nećemo gledati Nemanju Bjelicu

Košarkaška reprezentacija Srbije mogla bi osetno da bude oslabljena za Evropsko prvenstvo u Istanbulu, koje se igra od 31. avgusta do 10. septembra. Naime, poslednje informacije ne idu u prilogu selektoru Aleksandru Đorđeviću, jer male su šanse da za „orlove“ na predstojećem šampionatu zaigra Nemanja Bjelica, zbog preloma kosti levog stopala, a pod velikim znakom pitanja je i nastup najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića, koji želi da se što bolje spremi za narednu sezonu u NBA ligi. Kad se tome doda da je Stefan Marković završio reprezentativnu karijeru, Srbija će imati dosta problema da sastavi tim koji će jurišati na najviši plasman na Evrobasketu u Istanbulu. Nema dileme da će selektor Đorđević ovog puta teže nego ranije sastaviti tim za velika dela.

Oni se nameću
Oni se nameću

NeizvesniTeo i Bobi pod znakom pitanjaPod velikim znakom pitanja kad je reč o nastupu za reprezentaciju na Evrobasketu ovog leta je i kapiten Miloš Teodosić. Teo će zbog povrede propustiti klupski fajnal-for Evrolige, pa je pitanje da li će se oporaviti i do starta priprema nacionalnog tima. Pod znakom pitanja je i Boban Marjanović, koji je propustio prethodna dva takmičenja, ali je uvek u priči o reprezentaciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track