RAT MENADŽERA SA SELEKTOROM: Miško Ražnatović napao Aleksandra Đorđevića
Foto: Dado đilas

Preterano

RAT MENADŽERA SA SELEKTOROM: Miško Ražnatović napao Aleksandra Đorđevića

Košarka -
Menadžer je promenetarisao Sašinu odluku da umesto povređenog Jovića pozove Stefana Pota, kioji nije bio na spisku od 24 igrača

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović žestoko je kritikovao selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, posle otkaza Stefana Jovića zbog povrede.Jović je morao da se povuče sa priprema reprezentacije zbog povrede leđa, koja mu je u finišu sezone zadavala problema. Umesto njega pripremama je priključen Stefan Pot, košarkaš rumunskog Ploeštija. "Postoji trener koji objavi spisak od 24 igrača, koji potom skrati i odluči se za 18 i onda usled povrede pozove igrača koji nije bio u 24! I onda se svi mi zapitamo čemu služi uopšte spisak od 24! Više nego neozbiljno! To je stvar principa", napisao je Ražnatović na Tviteru.

"Velika ljubav prema rumunskoj košarci i davanje istoj primat nad bavarskom je pak pitanje ličnog afiniteta i to ne treba komentarisati, dodao je Ražnatović.

Ražnatović je kasnije istakao da je sve bila greška i da trener i igrači zaslužuju punu podršku.

"Moram priznati da su svi koji su poslali negativne komentare na moje zadnje tvitove u pravu. Nije moje da komentarišem poteze selektora. Greška. Zasmetala mi je anomalija i odregovao sam implusivno, što nije ok, i svi treba da dajemo podršku treneru i igračima!", dodao je Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track