RECEPT ZA USPEH: Bez Šavije do medalje!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prštali poljupci za "orliće“

RECEPT ZA USPEH: Bez Šavije do medalje!

Košarka -
Mladi košarkaši Srbije ne kriju da su im devojke bile najveća podrška na putu do zlata na Evropskom prvenstvu
1 / 3 Foto: Instagram

Vrelo leto, verovatno najuspešnije u istoriji srpskog sporta kada se zbroje sva osvojena odličja, zasad je zaključeno zlatnom medaljom mladih košarkaša na Evropskom prvenstvu.

Njih su preksinoć na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali najbliži rođaci, prijatelji i devojke, a ono što odmah upadne u oči je da su zagrljaje i poljupce dobijali od „običnih“ devojaka, odnosno da među okupljenima nije bilo raznoraznih Šavija, Ferarija, Ajfona i sličnih. Onih pripadnica ženskog pola koje se motaju pored starijih sportista i zbog kojih rezultati uglavnom izostaju.

A photo posted by Dragan Apic (@apke8) on Jun 1, 2015 at 1:37pm PDT

Kod mladih košarkaša, na sreću, sasvim drugačija slika. Baš kao i kod njihovih kolega, mladih fudbalera, koji su prošlog meseca osvojili titulu prvaka sveta. Zaključak je jednostavan, nije imao ko da ih „pokvari“ i oduzme im snagu i volju za pobedom. Momci, stvar je jasna. Pred vama je svetla i lepa budućnost, karijere na kojima će vam mnogi pozavideti, a doček sa aerodroma biće tek prvi u nizu ako ostanete s obe noge na zemlji i ne dopustite da vas prevari neka Diskrecija ili neki Oro...

Sarita, jedina devojka iz generacije :)

A photo posted by Nikola Rebic (@rebinho4) on Jun 22, 2014 at 6:56am PDT

Ona više voli fudbalere... Nataša Šavija
Ona više voli fudbalere... Nataša Šavija

Kakav poklonJARAMAZOV TROFEJ ZA JOVANUKošarkaš Mega Leksa Ognjen Jaramaz prvi je podelio radost sa svojom lepoticom Jovanom. Pri izlasku iz dela aerodroma za preuzimanje prtljaga, plavokosi momak je pao u zagrljaj devojke, koja je imala priliku da izbliza odmeri opipa šampionski pehar koji je njen dragi sa saigračima zaslužio i doneo u srpsku prestonicu. Poljupcima je poručila da joj se trofej svideo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track