(VIDEO) SKANDAL: Vujošević se potukao sa navijačem Crvene zvezde, intervenisala Žandarmerija
Foto: Printskrin

Postfestum večitog derbija

(VIDEO) SKANDAL: Vujošević se potukao sa navijačem Crvene zvezde, intervenisala Žandarmerija

Košarka -
Trener Partizana se posle utakmice potukao sa navijačem crveno-belih u hodniku ispred svlačionica

Skandal posle četvrte utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige u kojoj je Crvena zvezda kao gost savladala Partizan i obezbedila plasman u finale, kao i učešće u Evroligi sledeće sezone.

Incident se dogodio ispred svlačionica, a incident većih razmera je sprečila Žandarmerija.

Osoba sa kojom se Duško Vujošević je Stevan Sojić, a inače je navijač Crvene zvezde.

"Hodnici bi trebalo da budu obezbeđeni i da u njemu budu samo službena lica. Zvezda je i juče dovela nekoliko vođa navijača, koje je sprovela u hodnik i u svlačionicu", počeo je Vujošević priču, a onda se vratio na današnje događaje:

"Kada se utakmica završila, ja sam sačekao da prođu igrači Zvezde i da vidim reakciju publike, a onda sam krenuo ka svlačionici. Tada je izleteo čovek i razdrao mi se psovkom na uvo. Došlo je do gužve i razmene udaraca. Kažu mi je da je to jedan od vođa navijača Zvezde iako im skrenuta pažnja da ne uvode te ljude. Žandarmerija je saslušala tog dečka".

Prve informacije bile su da su se sukobili Vujošević i funkcioner Zvezde Mirko Pavlović, ali se ubrzo ispostavili da to nije tačno. Pavlović je izjavio da ga Vujošević nije udario.

"Vujošević je, koliko sam čuo, bio u sukobu sa predstavnicima našeg kluba. Došlo je do psovanja i guranja, ali ništa više od toga", rekao je Pavlović.

U međuvremenu, pojavio se i tim-menadžer crveno-belih Nebojša Ilić raskrvavljene glave, jer je pogođen tvrdim predmetom sa tribina.

"Nije bilo tuče, malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen", rekao Nebojša Ilić novinarima.

Delić tog fizičkog sukoba se mogao videti i tokom davanja izjave Luke Mitrovića za televiziju Sportklub. U pozadini se čulo komešanje i vikanje, ali i videla se razmena udaraca.

http://www.youtube.com/watch?v=9cWXn52HfXE
http://www.youtube.com/watch?v=l41VnzBHkFc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track