SPEKTAKL U NAJAVI: Beograd želi Fajnal-for Evrolige!
Foto: Profimedia

Sada i zvanično

SPEKTAKL U NAJAVI: Beograd želi Fajnal-for Evrolige!

Košarka -

Prvi čovek Beograda Siniša Mali uputio je pismo Izvršnom direktoru Evrolige Đordiju Bertomeuu u kojem ističe kandidaturu glavnog grada Srbije za organizaciju Fajnal-fora 2018. ili 2019. godine.

Bartomeu je prošle godine objavio da je Beograd kandidat za organizaciju Fajnal-fora 2017. godine, čiji domaćin će se odrediti tokom ovogodišnjeg završnog turnira u Berlinu, pa bi pismo Malog moglo da znači da je, za sledeću godinu, Beograd ispao iz trke.

"U ime Beograda i lično ime izražavam vam posebnu zahvalnost što ste nam ukazali veliku čast i bili gosti našeg grada. Nadamo se da ste upoznali Beograd u pravom svetlu i poneli pozitivne impresije. Beograd je grad velikog srca, sporta i naša iskrena želja je da budemo domaćini velikih sportskih događaja. Želimo da vam zvanično potvrdimo nameru da Beograd bude domaćin finalnog turnira Evrolige 2018. ili 2019. godine", naveo je Mali u pismu.

Bertomeu je nedavno bio gost Beograda, sastao se sa predstavnicima Crvene zvezde i Partizana i gledao utakmicu između Zvezde i Panatinaikosa u Kombank areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track