SRAMNA ODLUKA DOMAĆINA: Zvezda bez navijača u Atini
Foto: Www.panathinaikos.org

Grci neće Delije

SRAMNA ODLUKA DOMAĆINA: Zvezda bez navijača u Atini

Košarka -
Čelnici Panatinaikosa odbili zahtev crveno-belih da razmene ulaznice pred utakmice u TOP16 fazi Evrolige jer ne mogu da garantuju bezbednost na tribinama

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u petak (20.45) grčkom Panatinaikosu u Atini u 7. kolu Top 16 faze Evrolige i na ovom meču neće imati podršku svojih navijača, objavljeno je na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Iako je srpski klub poslao zahtev za razmenu ulaznica, po kom bi svaki klub dobio isti broj ulaznica za utakmice u Atini i Beogradu, Grci su odlučili da Srbima ne dozvole ulaz na utakmicu. Odbijanje ovog predloga čelnici Panatinaikosa opravdali su bezbednosnim razlozima.

"Shodno takvoj odluci KK Crvena zvezda neće biti u prilici da obezbedi ulaznice i neće voditi navijače u Atinu u sopstvenoj organizaciji, pa samim tim neće snositi bilo kakvu odgovornost ukoliko navijači samostalno budu odlučili da krenu put Grčke. O svemu ovom KK Crvena zvezda će poučena lošim iskustvima iz meča sa Galatasarajem u Istanbulu, kao i nedavnim incidentima na utakmici Galatasaraj - Makabi, obavestiti čelnike Evrolige, kako bi se to unapred jasno stavilo do znanja i na taj način Zvezdu lišilo bilo kakve odgovornosti", stoji na sajtu crveno-belih.

Foto: Saša Pavlić
Foto: Saša Pavlić

Čelnici Zvezde apeluju na svoje navijače da ne putuju u Atinu, jer je domaćin i organizator utakmice jasno poručio da nije u stanju da im garantuje bezbednost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track