SRAMOTA BRAĆE GRKA: PAOK odbio da utakmica počne minutom ćutanja za Marka Ivkovića

Nepoštovanje

SRAMOTA BRAĆE GRKA: PAOK odbio da utakmica počne minutom ćutanja za Marka Ivkovića

Košarka -
Meč između košarkaša PAOK-a i Olimpijakosa trebalo je da počne odavanje pošte ubijenom navijaču Crvene zvezde, ali su košarkaši solunskog kluba zapretili da će ako tako bude izaći sa terena

Pre utakmice protiv Olimpijakosa, košarkaši PAOK-a i zvaničnici lige odbili su da minutom ćutanja odaju poštu pristalici Crvene zvezde Marku Ivkoviću, ubijenom u Istanbulu u petak, pre utakmice košarkaške Evrolige Galatasaraj - Crvena zvezda.

"Klub iz Soluna ne poštuje ubijenog navijača", naslov je vesti u grčkim medijima kojima se opisuje scena pred meč Olimpijakosa i crno-belih iz Soluna.

Neki grčki mediji navode i da je odbijanje bila odluka samo PAOK-a, uz sramno obrazloženje kluba da bi zbog minuta ćutanja košarkaši u crno-belom napustili teren.

Marko Ivković ubijen je u petak u Istanbulu, ispred hale "Abdi Ipekči", a ovog vikenda će sve utakmice turske lige početi minutom ćutanja.

Telo stradalog navijača Crvene zvezde stiglo je u Srbiju u subotu uveče, kada je u centru grada održan veliki i miran skup u znak sećanja na njega.

Sahrana će biti organizovana u ponedeljak, na Bežanijskom groblju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track