SRBENDA! Greg Popović široke ruke kad pije i jede! Evo koliki bakšiš je ostavio konobaru
Foto: AP

Kakav car

SRBENDA! Greg Popović široke ruke kad pije i jede! Evo koliki bakšiš je ostavio konobaru

Košarka -

Trener San Antonija potvrdio svoje srpsko poreklo time što je debelo častio ljude koji su ga služili u jednom restoranu u Memfisu. Za račun od 815 dolara ostavio 5.815 američkih novčanica

Kad Greg Popović časti, onda o tome piše svet!Trener košarkaša San Antonija Greg Popović nikada nije krio svoje srpsko poreklo, ali s obzirom na ono što je uradio u jednom restoranu u Memfisu, možemo slobodno reći da je 100 odsto Srbin!

Pre nekoliko dana Greg Popović je, posle gostovanja u tom gradu i poraza svojih Sparsa od 108:110, s društvom otišao u restoran. Bio je izuzetno zadovoljan večerom i posluženjem, pa je ljubaznim vlasnicima restorana ostavio napojnicu od 5.000 dolara! Račun za večeru iznosio je 815 dolara i 73 centa. Bez obzira na to što su njegovi Sparsi izgubili oba meča u Tenesiju.

Čekaju SparseHjuston u polufinaluU noći između utorka i srede Sparsi su kod kuće bili bolji od Grizlisa sa 116:103 i tako poveli sa 3:2 u pobedama, u prvoj rundi plej-ofa. Sledeću utakmicu, koja bi mogla da im donese plasman u narednu rundu, igraju u petak u Teksasu, u svojoj dvorani "AT&T centar". Hjuston, koji čeka pobednika iz meča Sparsa i Grizlisa, savladao je Oklahomu i plasirao se u polufinale Zapadne konferencije. Košarkaši Jute poveli su sa 3:2 protiv Los Anđeles Klipersa, pošto su u gostima pobedili sa 96:92. Odlučujući meč igraju u Solt Lejk Sitiju.

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Njima se i Amerika klanja: 10 najefikasnijih srpskih igrača u NBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track