STIŽU RODE: Nikola Peković 3 dana slavi rođenje sina! 50.000 evra za trubu i gusle
Foto: Damir Dervišagić

Predsednik Partizana uskoro postaje otac

STIŽU RODE: Nikola Peković 3 dana slavi rođenje sina! 50.000 evra za trubu i gusle

Košarka -

Košarkaševa supruga je za petak zakazala carski rez. Kum Duško Šarić Pekmenu je dao hotel u Podgorici da proslavi dolazak naslednika

Nikola Peković (31) i njegova osam godina starija supruga, doktorka Violeta Milinković, u petak će postati roditelji dečaka, ekskluzivno saznaje Kurir.Košarkaševa žena od ponedeljka boravi u porodilištu u Podgorici, a doktori su u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan samo je čekao taj tačan datum kako bi organizovao veselje i čim su mu saopštili kada će sin doći na svet, rezervisao je podgorički hotel „Hilton“ za 200 zvanica.

Hotel na poklon

- „Hilton“ je u vlasništvu Pekovićevog kuma Duška Šarića. Mlađi brat narko-bosa Darka Šarića, kao poklon za rođenje kumčeta košarkašu je ustupio maltene ceo hotel: salu, u kojoj će biti upriličena žurka, i hotelske sobe za zvanice iz Srbije i inostranstva, kojih će biti oko 200 - kaže sagovornik Kurira blizak poznatom košarkašu.
Zvuci zavičaja... I guslari će uveličati Pekovićevo veselje
Zvuci zavičaja... I guslari će uveličati Pekovićevo veselje

Frka

Peković je, prema rečima našeg izvora, za džabe dobio i smeštaj i posluženje, ali muziku mora da plati. Novca ima, ali i problema, jer je proslava u petak, baš na dan kad pevači imaju nastupe.

- Nikola je odvojio čak 50.000 evra za muzičke goste. Pekmen mi je rekao da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Znam da će za atmosferu biti zadužen jedan lokalni crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović, koji se trenutno priprema za veliki koncert, pa mu je ovaj vikend bio slobodan - otkriva naš izvor.

NO ĐANI, NO PARTI, ALI STVARNO!Budući da će sutra postati otac, Nikola Peković je bio u trci s vremenom što se tiče angažovanja pevača na slavlju u Podgorici.Zbog toga su upravo njegovi omiljeni izvođači sprečeni da dođu jer imaju zakazane nastupe. Ana Bekuta peva u Novom Sadu, Radiša Trajković Đani u Švajcarskoj, Miroslav Ilić je takođe sprečen, kao i Dženan Lončarević.Ali pošto Pekmen planira da slavi tri dana, možda će doći u subotu ili nedelju.

Ljubav na prvi pogledUPOZNAO IH DUŠKO ŠARIĆNikola Peković i Violeta Milinković upoznali su se 2015. godine u Pljevljima, i to preko svog prijatelja, kasnije i kuma Duška Šarića. Ljuba između njih dvoje se odmah rodila. Posle godinu dana veze poznati košarkaš odlučio je da zaprosi svoju izabranicu, a venčali su se 18. jula prošle godine u Bečićima.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Rode će biti vredne i u 2017. godini: 10 poznatih dama koje će ove godine postati mame

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track