TOMAS UPOREDIO SNAGE NA TRIBINAMA: Partizanovi navijači bučniji i luđi od Zvezdinih
Foto: Profimedia

Amerikanac ocenio...

TOMAS UPOREDIO SNAGE NA TRIBINAMA: Partizanovi navijači bučniji i luđi od Zvezdinih

Košarka -

Prvotimac Anadolu Efesa, Dešon Tomas bio je jedan od najboljih pojedinaca utakmice u kojoj je turski tim savladao Crvenu zvezdu.

Odmah posle utakmice izašao je u susret novinarima i odgovarao pitanja, a jedno je glasilo šta misli o atmosferi koju je doživeo na ovom meču, a on je uporedio ovu atmosferu sa onom koju je doživeo kada je gostovao Partizanu u dresu Nantera 25. oktobra 2013. godine.

"Da, igrao sam ovde već sa Barselonom pre dve godine isto protiv Zvezde. I znam kakva je atmosfera ovde. Ovakvu domaću publiku uvek želite da imate i to je prednost ovog tima. Ali nas na putu do pobede nisu sputali", rekao je Tomas, a onda napravio paralelu.

"Jeste, igrao sam protiv Partizana. Bilo je baš ludo. Mislim da je Partizanova publika bila bučnija, luđa. Bilo je dosta zastava, transparenata. Ali i kada sam igrao protiv Zvezde sa Barselonom i tada je bilo jako dobro i napeto. Veoma dobro", rekao je Tomas.

Zanimljivo, u oktobru 2015. se pojavila informacija je Tomas mogao da završi u Crvenoj zvezdi. Da li je bilo istine u tome?

"Znaš kako. Čuo sam neke priče o tome, ali sam prepustio agentu da radi svoj posao. Tako da nisam mnogo toga čuo o toj priči, ali znam da je bila u fokusu jedno vreme. Nije se završilo kako je moglo. Naravno da svi vole da igraju pred ovakvim navijačima. Uvek te vode kroz utakmicu i daju ti energiju da ideš dalje. Posebno kod kuće".(MozzartSport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Zašto će Crvena zvezda pobediti u 33 košarkaškom derbiju?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Zašto će Partizan pobediti u 33 košarkaškom derbiju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track