CRNO-BELI PREKINULI SERIJU PORAZA: Partizan slomio Solnok, Pavlović obnovio povredu
Foto: Kkpartizan.rs

Težak trijumf šampiona Srbije

CRNO-BELI PREKINULI SERIJU PORAZA: Partizan slomio Solnok, Pavlović obnovio povredu

Košarka -
Najbolji igrač Partizana Aleksandar Pavlović obnovio je povredu u poslednjoj četvrtini meča sa Solnokom

BEOGRAD - Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Solnoka rezultatom 62:55 (16:12, 13:18, 17:14, 16:11) u meču 14. kola regionalne ABA lige.Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Aleksandar Pavlović sa 13 poena, dok je Dragan Milosavljević dodao 10. Kod gostiju, najbolji je bio Lazerik Džons sa 25 poena.Partizan je ponovo igrao bez povređenih Đorđa Gagića i Eda Murića, dok je trener crno-belih Duško Vujošević odradio poslednji meč suspenzije. U poslednjoj četvrtini Pavlović je obnovio povredu zgloba.Partizan je u sredini tabele skorom od po sedam pobeda i poraza i u konkurenciji je za plasman u plej-of, dok Solnok ima skor od šest pobeda i osam poraza.Partizan će u narednom kolu gostovati Krki, a Solnok Metalcu.

Foto: kkpartizan.rs
Foto: kkpartizan.rs

TOK UTAKMICE

I četvrtinaSolnok je bolje ušao u utakmicu i poveo 8:3 u 3. minutu. Crno-beli su imali veliki broj grešaka u napadu, a igrači Solnoka su to kažnjavali. Partizan je serijom 7:2 u 5. minutu stigao do vođstva od 10:8. Partizan je ipak prvu četvrtinu rešio u svoju korist, 16:12.II četvrtina

Partizan je na startu druge četvrtine poveo 18:12. Igralo se potom poen za poen, a u 14. minutu bilo je 23:16 za crno-bele. Solnok je uspeo da se primakne dva minuta kasnije na minus 1 (23:22). Solnok je u finišu prvog poluvremena uspeo da preokrene rezultat i da prvih 20 minuta reši u svoju korist, 30:29.III četvrtina Solnok je poveo na početku treće četvrtine 32:31, ali je Partizan serijom od 5:0 ponovo došao do prednosti, 36:32. Posle nekoliko minuta bez poena na obe strane, gosti su napravili seriju od 5:0 i poveli 37:36. Igralo se potom poen za poen. Partizan je ipak ušao u poslednju četvrtinu sa vođstvom od 46:44.

http://www.youtube.com/watch?v=2yT6LiDTWDg
http://www.youtube.com/watch?v=klukZ91QOCo
IV četvrtina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track