VERNICA: Milica Dabović našla mir u manastiru!
Foto: Instagram

Posle nasilja se pomolila Bogu

VERNICA: Milica Dabović našla mir u manastiru!

Košarka -

Srpska košarkašica iskoristila uskršnji post za posetu ocu Gerasimu u manastiru Đurđevi stupovi, gde su joj sveštenici pomogli da prevaziđe traumatični period

Milica Dabović je poznata kao velika vernica, a da je tako, pokazuju i poslednje fotografije iz manastira Đurđevi stupovi. Proslavljena košarkašica posetila je oca Gerasima, našla mir usred uskršnjeg posta i pomolila se Bogu.Dabovićeva je sunčani dan provela u razgovoru s tamošnjim sveštenicima, koji su joj pomogli da njena duša nađe mir nakon veoma traumatičnog i stresnog perioda zbog nasilja koje je pretrpela od Šimeta Šiklića, s kojim je bila u vezi.

Milica je u međuvremenu obrisala tetovaže s njegovim imenom, a uskršnji post je iskoristila i za okajanje grehova.Dojučerašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije fotografisala se sa ocem Gerasimom i tom fotografijom se pohvalila na Instagramu, a uslikala je i sam manastir Đurđevi stupovi, koji se nalaze na brdu nadomak Novog Pazara.

Od oca GerasimaPOKLON MASKA ZA TELEFONMilica Dabović je od oca Gerasima dobila poklon masku za mobilni telefon s pravoslavnim motivima.- Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom. Neka ide kako ide - piše na maski.

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track