(VIDEO) BURA U PARTIZANU: Miroslav Berić podnosi ostavku!
Foto: Marina Lopičić

Ne može da trpi pritisak

(VIDEO) BURA U PARTIZANU: Miroslav Berić podnosi ostavku!

Košarka -
Bivši reprezenativac naše zemlje, Miroslav Berić, podneo je ostavku na mesto potpredsednika Košarkaškog kluba Partizan, javlja SOS kanal.

Navodno, Berić se na ovaj korak odlučio zbog pritisaka, loših rezultata, i slabe organizacije kluba.

Podsetimo, ova vest dolazi samo dan pošto je bivšeg reprezentativca naše zemlje javno prozvao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Besan sam na rukovodstvo Partizana u košarci. Obraćam se direktno navijačima Partizana. Više su država i Aleksandar Vučić pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego košarkaškom klubu Crvena zvezda. Pitajte za to Danilovića i pitajte za to Berića. Neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je uvek pošteno govorio, ali bi ga nekako ućutkali da se to ne čuje. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao?! Lakše je da se kaže da je Vučić kriv, lakše je da se čuje "Vučiću p...u", nego da se čuje "uprava napolje", rekao je Vučić gostujući na RTS-u.

Vučić o parama datim Partizanu i Crvenoj zvezdi by lukavest321

Navijači Partizana su u ponedeljak na meču sa Cedevitom u Hali sportova "Ranko Žeravica" vređali premijera Aleksandra Vučića, pa se tim povodom danas oglasio klub iz Humske saopštenjem u kome apeluju na navijače da se suzdrže od pogrdnog navijanja jer je predsednik Vlade jedan od najzaslužnijih što se klub nije ugasio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track