(VIDEO) DELIJE DIVLJALE PO MALAGI: Trojica navijača Zvezde uhapšena zbog napada na vlasnika bara

Španci ogorčeni

(VIDEO) DELIJE DIVLJALE PO MALAGI: Trojica navijača Zvezde uhapšena zbog napada na vlasnika bara

Košarka -
Španska policija uhapsila je trojicu navijača Crvene zvezde, koji su napravili incidente u Malagi uoči meča sa Unikahom u 11. kolu faze Top 16 Evrolige.

Španski sajt "Diaro sur" objavio je vest i video kako policija hapsi navijače Zvezde. Isti izvor navodi da su navijači Zvezde napali vlasnika bara "Eskita de Uelva"."Otvorili smo bar u petak i vidite kako smo završili", rekao je vlasnik bara, koji je rekao da je njegov brat završio u bolnici posle tuče sa navijačima Zvezde.Vlasnik bara kaže da se desilo u petak popodne."Došli su ulicom i pevali su kao ludi. Jedan od njih pružio mi je ruku, a ja sam mislio da želi da se rukuje. Pružio sam mu ruku iz vasptanja. Tada me je udario u oko! Bez reči. Ja ne poznajem taj jezik", rekao je on i nastavio:"Bilo ih je 60-70. Želeli su da unište bar. Počeli su da lupaju u vrata, koja su ipak dobro obezbeđenja. Oni su oštetili vrata na baru".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Veći incident, prenosi španski sajt, sprečen je brzom intervencijom policije. Prema poslednjim informacijama policija je privela trojicu navijača Zvezde. Akciju hapštenja navijača Zvezde možete pogledati OVDEOstali navijači Zvezde prisustvovali su meču sa Unikahom, a na početku su stajali iza klupe Crvene zvezde, iako nisu imali karte za taj sektor zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Sredinom prve četvrtine navijači Zvezde su prebačeni u drugi deo dvorane, a Unikaha se zbog svega izvinila svojim pristalicama.Zvezda je na kraju pobedila 78:72.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track