(VIDEO) EVO ŠTA JE ZAISTA REKAO VUČIĆ: Partizan dobija više para u košarci, Zvezda u fudbalu
Foto: Printskrin

Tom ludilu nema kraja

(VIDEO) EVO ŠTA JE ZAISTA REKAO VUČIĆ: Partizan dobija više para u košarci, Zvezda u fudbalu

Košarka -
Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS-u još jednom se osvrnuo na pitanje državne pomoći Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Prvi čovek srpske Vlade u prvom delu je govoreći o stanju u košarci, rekao da je ljut na upravu Partizana jer prećutkuje da crno-beli dobijaju više para nego Crvena zvezda.

Vučić se zatim osvrnuo i na fudbalske klubove i istakao da Crvena zvezda dobija "pet ili deset puta" veću sumu u odnosu na Partizan.

"Tri godine ćutim i ne odgovaram ljudima iz Partizana na to šta govore o meni, "ne da im država", "ne da im Vučić". Ja sam zvezdaš, nikad neću biti ništa drugo sem toga. Proveo sam pola svog života na "Marakani". Nikakva tajna ni za koga. Kao što Kol navija za Kajzerslautern, Mejdžor za Čelsi. To valjda pošteni ljudi ne kriju. Uvek sam sumnjičav prema onima koji to kriju. Zato što bi hteli neku korist. Govore, država podržava tog i tog. Besan sam na rukovodstvo Partizana u košarci. Obraćam se direktno navijačima Partizana. Više su država i Aleksandar Vučić pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego košarkaškom klubu Crvena zvezda. Pitajte za to Danilovića i pitajte za to Berića. Neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je uvek pošteno govorio, ali bi ga nekako ućutkali da se to ne čuje. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao?! Lakše je da se kaže da je Vučić kriv, lakše je da se čuje "Vučiću p...u", nego da se čuje "uprava napolje".

Za razliku od košarke, u fudbalu je potpuno obrnuta situacija, te tako klub sa stadiona "Rajko Mitić" dobija mnogo više u odnosu na večitog rivala Partizana.

"Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je pet ili deset puta više nego Partizan. A, znate šta prvo kažu kada izgube neku utakmicu od Partizana u košarci ili fudbalu? Eto, Vučić je zbog izbora namestio da dobije i druga strana. Tom ludilu nema kraja", izjavio je Vučić.

Vučić o parama datim Partizanu i Crvenoj zvezdi by lukavest321

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track