(VIDEO) SEVALE VARNICE U PODGORICI: Navijač Budućnosti uhvatio kapitena Partizana za glavu
Foto: ABA Liga

Incidenti

(VIDEO) SEVALE VARNICE U PODGORICI: Navijač Budućnosti uhvatio kapitena Partizana za glavu

Košarka -
Sudije nisu reagovale, a Milosavljević je samo rekao da mu situacija nije bila jasna

Partizan je poražen od Budućnosti (85:79) u neverovatnom raspletu košarkaške ABA lige i u polufinalu će ići na najbolju ekipu u dosadašnjem toku sezone, Crvenu zvezdu.

Utakmica u Podgorici obilovala je incidentima i provokacijama od strane domaće publike, a jedan takav dogodio se krajem druge četvrtine kada je navijač Budućnosti uhvatio za glavu kapitena Partizana.

- Nije mi jasna situacija da me je navijač hvata za glavu, a da sudije ništa ne sankcionišu. Takve stvari ne bi smele da se dešavaju ni u jednoj ligi na svetu, pa ni u ABA ligi – rekao je Dragan Milosavljević.Kapiten Partizana, kojem je u jednom duelu stradala arkada posle meča na konferenciji za medije nije komentarisao ovu situaciju, već je poručio da crno-beli trude da Partizan vrate tamo gde mu je mesto – u Evroligu.

- Borićemo se koliko možemo u nastavku sezone. Mislim da polako dižemo formu i da smo spremni za ono najbitnije. Mi smo ovde da bi se borili za Partizan. Da ga vratimo tamo gde mu je mesto, a to je Evroliga. Imamo dobar tim, mada smo se kasno skupili, ali svesni smo našeg kvaliteta – rekao je Milosavljević neposredno posle meča u ‘Morači’.

http://www.youtube.com/watch?v=K-Z0UHPL8IU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track