(VIDEO) SKANDAL U ARENI: Teodosić pogođen flašom u glavu, pa krenuo na navijača Zvezde
Foto: Saša Pavlić

Intervenisala policija

(VIDEO) SKANDAL U ARENI: Teodosić pogođen flašom u glavu, pa krenuo na navijača Zvezde

Košarka -

Košarkaš CSKA i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pogođen je flašom u glavu dok je napuštao teren beogradske "Arene" posle meča sa Zvezdom.

Navijač crveno-belih je pogodio Teodosića kod ulaska u tunel, posle čega je plejmejker "armejaca" krenuo ka tom navijaču da se fizički obračuna. Policija je prečila da dođe do kontakta i većeg incidenta.

"Delije" su od početka večerašnjeg meča bile neprijateljski nastrojene prema Teodosiću, iako je poznato da je on zvezdaš, a sve je kulminirao pogotkom flašom u glavu.

Teodosić je na konferenciji za medije posle utakmice diplomatski govorio o ponašanju Zvezdinih navijača, koji su mu zviždali čim bi dobio loptu.

"Nema razloga da me to dekoncentriše. U nekim trenucima nisam razumeo šta su želeli od mene. Ali, dobro, to je njihov deo zadatka na ovoj utakmici koji su uradili odlično. Oni su radili svoj posao, došli su da navijaju za svoj klub i to su radili sjajno kao što to inače rade", rekao je Miloš Teodosić.

Sjajni plejmejker je pričao i o utakmici.

"Zvezda je pokazala da se zasluženo našla u četvrtfinalu. Ovo je bilo njihovo loše veče što se tiče šuta, za razliku od utakmice u Moksvi. Zvezda je ozbiljna ekipa koja igra agresivnu odbranu i uz maksimalan resprekt smo ušli u utakmicu".

On je istakao da još ne razmišlja o eventualnom prelasku u Zvezdu i da za to ima vremena.

"O tom potom. Nisam razmišljao o dolasku u Zvezdu. Ne želim da dodjem, a da ne mogu da dam svoj maksimum. Još je rano da se priča o tome", dodao je Teo.

Teodosić je kazao da Zvezda nije iskoristila lošu igru njegove ekipe.

"Cilj je ispunjen odlaskom na Fajnal for i svi treba da budemo zadovoljni i srećni zbog toga. Zvezda nije uspela da kazni našu lošu igru sa 22 izgubljene lopte, što ne sme da nam se dešava. Utakmica je bila ponovo teška i neizvesna", nastavio je Teodosić.

On je govorio i o suspenziji koju je FIBA izrekla Košarkaškom savezu Srbije.

"To bi bilo veliko razočaranje za sve nas jer se borimo da odemo na Olimpijske igre, što bi bila kruna generacije. Ništa nije na nama, čekamo odluku FIBA", zaključio je Miloš Teodosić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track