(VIDEO) SPARSI ŽESTOKO OŠTEĆENI: Oklahoma posle drame šokirala San Antonio, Klivlend pobedio Atlantu
Foto: AP

Vestbruk i Durent doneli trijumf Tandersima

(VIDEO) SPARSI ŽESTOKO OŠTEĆENI: Oklahoma posle drame šokirala San Antonio, Klivlend pobedio Atlantu

Košarka -

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima ekipu San Antonija 98:97 u drugom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Serija se igra na četiri pobede, a trenutni rezultat je 1:1. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rasel Vestbruk sa 29 poena, 7 skokova i 10 asistencija, dok je Kevin Durent ubacio 28. U domaćem timu najbolji je bio Lamarkus Oldridž sa 41 poenom. Boban Marjanović proveo je na terenu nešto više od tri minuta, a imao je dva skoka. Naredna dva meča biće odigrana u Oklahomi.

izgubili loptu. Igrači Sparsa su se spetljali i nisu uspeli da pogode za pobedu u poslednjim sekundama.

"Na parketu nismo videli taj prekršaj. Ali, posle pregledanog snimka složili smo se da je trebalo da dosudimo faul u napadu. Tako nešto nikada nismo videli, ali trebalo je da dosudimo Vejtersu faul u napadu", rekao je sudija Ken Mauer.

Košarkaši Klivlenda pobedili su na svom terenu ekipu Atlante 104:93 u prvom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lebron Džejms sa 25 poena, 9 asistencija i 8 skokova, dok je Kajri Irving ubacio 21. U poraženom timu najbolji je bio Denis Šroder sa 27 poena. Naredni meč biće odigran za dva dana u Klivlendu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track