(VIDEO) ŠVAJNIJEV POZDRAV NA SRPSKOM: Evo šta je Švajnštajger poručio rukovodstvu Partizana
Foto: Saša Pavlić

Reakcija za kraj

(VIDEO) ŠVAJNIJEV POZDRAV NA SRPSKOM: Evo šta je Švajnštajger poručio rukovodstvu Partizana

Košarka -

Nemački fudbaler i suprug Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, došao je u beogradsku halu "Aleksandar Nikolić" kako bi prisustvovao košarkaškom meču između Partizana i Olimpije, koji je srpski klub dobio (86:85) posle produžetka.

Švajnštajger je meč gledao sa počasnih mesta uz teren, a nekoliko puta je posle dobrih poteza i koševa ekipe Partizana ustajao sa stolice i aplaudirao, što je izazvalo oduševljenje svih u dvorani.

Nemački fudbaler, koji trenutno nije u planu trenera Junajteda Žozea Murinja je na odlasku iz dvorane rukovodstvu Partizana na srpskom rekao: "Hvala puno, sve najbolje vam želim dalje", rekao je nemački fudbaler.

Švajnštajger je i ranije pokazivao da voli košarku. U Minhenu je kao fudbaler, redovno gledao košarkaše Bajerna, a sa suprugom Anom upoznala ga je Ivana, ćerka srpskog košarkaškog trenera Svetislava Pešića. Srpski trener je često razgovarao sa fudbalerom, a ovaj je pred Svetsko prvenstvo u Brazilu, na kojem su Nemci osvojili titulu, organitzovao da tim obuće majice sa Pešićevim likom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track