(VIDEO) VUJOŠEVIĆ: Akojan potpisao za Partizan
Foto: Printskrin

Crno-beli dobili pleja

(VIDEO) VUJOŠEVIĆ: Akojan potpisao za Partizan

Košarka -
Vi znate da celu sezonu pokušavamo da dovedemo jednog dobrog pleja i mislim da je on pravi izbor za nas, rekao je trener Partizana

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević potvrdio je danas da je američki igrač Džoš Akojan novi plejmejker crno-belih.

"Potpisao je ugovor, to je činjenica, ali dok ne dođe i ne priključi se ekipi ne mogu ništa više da kažem. Kad dođe onda ćemo moći više da pričamo i da komentarišemo. Vi znate da celu sezonu pokušavamo da dovedemo jednog dobrog pleja i mislim da je on pravi izbor za nas", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Mediji su prethodnih dana pisali da se spremaju promene u regionalnoj Jadranskoj ligi, odnosno da je u Beogradu je održan sastanak predstavnika košarkaških saveza zemalja regiona, pod patronatom FIBA, posle koga je doneta odluka da nacionalne federacije uskrate podršku ovakvoj ligi.

"Sviđa mi se to što savezi žele da imaju veću kontorlu, ali mislim da zasebne lige ne mogu da budu kvalitetnije od regionalnog takmičenja... Nisam upoznat sa detaljima", kazao je Vujošević.

http://www.youtube.com/watch?v=CNhkJdZex2E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track