(VIDEO) ZA PRIMER: Turci buketom cveća dočekali Partizan u Istanbulu
Foto: Printskrin

Može i ovako

(VIDEO) ZA PRIMER: Turci buketom cveća dočekali Partizan u Istanbulu

Košarka -
Crno-beli su su pod najvećim mogućim policijskim obezbeđenjem danonoćno, u hotelu, dvorani, biće tako i tokom utakmice, sve do povratka u Srbiju

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Turske Ćelal Arisan dočekao je košarkaše Partizana na aerodromu u Istanbulu buketom cveća kao vid dobrodošlice.

Crno-beli su u utorak otputovali na meč Evrokupa protiv turskog Banvita. Ceo taj put i boravak u Turskoj protiče u senci ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića. Taj zločin je prilično uzburkao strasti na ovim prostorima, pa su Turci rešili da pokažu svoje gostoprimstvo.

Inače, ekspediciju Partizana u Turskoj je dočekalo veliko obezbeđenje, tako je bilo i tokom puta autobusom do gradića Bandirma gde će u sredu od 18 časova igrati protiv Banvita.

Crno-beli su su pod najvećim mogućim policijskim obezbeđenjem danonoćno, u hotelu, dvorani, biće tako i tokom utakmice, sve do povratka u Srbiju.

"Tako nešto ne sme više da se ponovi. To je teška tragedija. Možete da zamislite tu majku koja dočekuje sina u sanduku, dečka koji ima 25 godina, koji je završio fakultet. Ogromna je tragedija. To ne sme više nikada i nigde da se ponovi. Sport treba za nešto tako da služi", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

http://www.youtube.com/watch?v=lYkK2wbZBMY
http://www.youtube.com/watch?v=hG1upNoFlZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track