(VIDEO) ZA SLOBODAN I JAK PARTIZAN: Grobari grade halu za crno-bele košarkaše
Foto: Partizan

Neće da čekaju grad i državu

(VIDEO) ZA SLOBODAN I JAK PARTIZAN: Grobari grade halu za crno-bele košarkaše

Košarka -

Košarkaški klub Partizan počeo je razgovore sa organizacijom svojih navijača o planovima za izgradnju dvorane za treninge. Pre šest godina bio potpisan sporazum državnih organa o ovoj dvorani. Pogledajte projekat navijača.

Navijači Partizana okupljeni oko Fondacije "Pučisti 2012" predstavili su nedavno projekat izgradnje moderne hale za trening, a sada su počeli i da prikupljaju sredstva za njenu izgradnju.

Iz Partizana je saopšteno da uskoro slede sastanci na kojima će predstavnici kluba i Fondacije razgovarati o detaljima u vezi sa izgradnjom hale."Sa svoje strane, Partizan će učiniti sve da pomogne svojim navijačima, ljudima koji su već godinama njegov šesti igrač, da ostvare plan koji su predstavili", piše u saopštenju kluba iz Humske.

Fondacija "Pučisti" je za svoj rad dobila i podršku čuvenog motivacionog govornika Nika Vujičića, koji je boravio u Beogradu. Njegove reči upućene navijačima bile su: "Ako ne možete da dobijete čudo, postanite čudo!".

Taj sporazum potpisali su tadašnja ministarka Snežana Samardžić-Marković i tadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track