VILIJAM HAČER DIREKTAN: Sale, zovi me u tim Srbije
Foto: Dado Đilas, Reuters

Amerikanac se javno ponudio Đorđeviću

VILIJAM HAČER DIREKTAN: Sale, zovi me u tim Srbije

Košarka -

Neka neko prenese selektoru da me pozove u reprezentaciju i da mi sredi srpski pasoš, poručio Vilijam Hačer fanovima na Instagramu.

Američki košarkaš iz redova Partizana Vilijam Hačer poručio je selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću da želi da zaigra za naš nacionalni tim!Junak crno-belih je tokom ćaskanja sa fanovima na Instagramu zamolio da neko prenese Saletu da kontaktira s njim ovim povodom.Jasna poruka- Molim vas, neka neko prenese Saletu Đorđeviću da me pozove u reprezentaciju i da mi sredi pasoš, hoću da igram za Srbiju - poručio je Partizanov plejmejker.Hačeru se Srbija veoma dopala, već se odomaćio pošto je u našu zemlju stigao prošlog leta. Za ovo vreme Amerikanac je zavoleo Beograd i srpsku kuhinju, a, kako kaže, najviše sarme!- Probao sam mnoga srpska jela i super su, obožavam sarmu, to je ono umotano, ukusno. Ćevapi su super, ne znam šta je burek, to još nisam probao, ali uskoro ću - poručio je Hačer i dodao:- Beograd je prelep grad, Srbija je super, otkad sam ovde, sve je fenomenalno, nisam imao problema ni sa kim.Pohvale JokićuNa pitanje šta misli o Nikoli Jokiću, koji je ove sezone potpuna senzacija u NBA, Hačer se malo zbunio jer nije bio baš najsigurniji odakle je popularni Džoker.- Jokić je super, ovo je odlična sezona za njega. Odakle je on? Pa on je iz Srbije, zar ne?

NeuhvatljiviHAČER KAO PTICA TRKAČICAVilijam Hačer je zbog svojih dobrih partija u polufinalnoj seriji ABA lige bio inspiracija karikaturistima sa stranice Karikature Sarmagedon da ovekoveče i Partizanovog pleja. Na crtežu sa temom crtanog filma o Kojotu i Ptici Trkačici, umesto popularne ptice našao se neuhvatljivi Hačer, uz igru rečima „Hatch me if you can“.

Hačer se džaba namećeĐORĐEVIĆ IZRIČIT: NEĆU STRANCEIako je Partizanov košarkaš Hačer pokazao interesovanje za srpski dres, najviše se pita selektor Đorđević, koji je više puta u prošlosti ponovio da ne želi strance u reprezentaciji.- Moj stav o strancima u reprezentaciji Srbije odavno se zna. Mnogo puta sam jasno rekao da me angažovanje stranih igrača u nacionalnom timu ne interesuje - više puta je istakao Đorđević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Poeni Hečera za pobedu Partizana protiv Cedevite

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track