VIŠE GA NE ZANIMA KLUB: Nikola Peković digao ruke od Partizana
Foto: Saša Pavlić, Nebojša Mandić

Saznajemo

VIŠE GA NE ZANIMA KLUB: Nikola Peković digao ruke od Partizana

Košarka -

Nikola pre desetak dana obavestio potpredsednika Milana Iskrina da više ne namerava da se bavi crno-belima

Predsednik KK Partizan Nikola Peković praktično je digao ruke od crno-belih. Pekovića nema na utakmicama, ne pojavljuje se u prostorijama kluba, koji sada praktično vodi potpredsednik Milan Iskrin.Nikola je, kako saznajemo, pre desetak dana telefonom razgovarao sa Iskrinom i saopštio mu da u budućnosti ne namerava da se bavi Partizanom. To praktično znači da će uskoro doći do velikih promena u rukovodstvu.- Peković vreme provodi u Crnoj Gori i na Zlatiboru, a u Humskoj nije viđen još od mečeva Lige šampiona. On želi da se posveti drugim obavezama i klub mu uopšte nije prioritet, a o tome je i obavestio Iskrina. Što se tiče finansija, Partizan jedva drži glavu iznad vode, a jedina nada ove uprave jeste da se produže ugovori s kompanijama Telekom i NIS - rekao je naš izvor dobro upućen u dešavanja u Partizanu.Takođe, traži se rešenje na još jednom planu, a to je saradnja i neka vrsta fuzije sa KK Dinamik s Dorćola. Ova priča bila je aktuelna još pre dve godine, ali tada nije došlo do realizacije.

Problemi s AmerimaGORDON NE IGRA ZBOG NOVCA?Partizan je ove sezone napravio dva katastrofalna poteza angažovanjem Amerikanaca Frenka Robinsona i Džamonta Gordona, koji nisu opravdali ni delić onoga zbog čega su dovedeni. Gordona već dugo nema u ekipi, poslednji put nosio je crno-beli dres u Subotici pre tri nedelje. Trener Džikić je najavio saopštenje povodom tog slučaja, a priča se da Amerikanac ne želi da igra jer mu kasni plata.

RealnoMALJKOVIĆ: NE MOŽE SE KLUB VODITI IZ INOSTRANSTVANovoizabrani predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković nedavno je istakao da se sportski savezi i klubovi ne mogu voditi iz inostranstva, aludirajući na Vlada Divca, a u priču se svakako uklapa i Nikola Peković.- Ne može se nekom organizacijom ili klubom upravljati iz inostranstva, potrebno je stalno biti u Srbiji da bi sa taj posao obavljao kako valja - izjavio je Maljković na TV N1.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ludilo u Pioniru posle koša Novice Veličkovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track