VUČIĆ: Niko iz SNS neće biti u upravama Zvezde i Partizana!
Foto: Zorana Jevtić

Premijer obećao

VUČIĆ: Niko iz SNS neće biti u upravama Zvezde i Partizana!

Košarka -
Ogromnu pomoć dobili su i KK Partizan, KK Crvena zvezda, FK Crvena zvezda i nešto manje FK Partizan

BEOGRAD - Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas da niko iz njegove partije neće ući ni u upravu Košarkaškog kluba "Partizan", niti bilo koju drugu upravu.

Vučić je na konferenciji za novinare poželeo puno uspeha kluboima na međunarodnoj sceni, ali i da ispunjavaju svoje obaveze prema državi, koja ih je pomogala ogromnim sredstvima u prethodnom periodu.

"Ogromnu pomoć dobili su i KK 'Partizan', KK 'Crvena zvezda', FK 'Crvena zvezda', nešto manje FK 'Partizan'. Veoma pošteno o tome govorim iako sam navijač "Crvene zvezde'", rekao je Vučić.

Upitan da prokomentariše izjavu trenera KK "Partizan" Duška Vujoševića da mu se fotelja "ljulja" jer često kritikuje vlast, Vučić je primetio da je i u tom slučaju, kao i u nekim ranijim, za sve on kriv.

"Video sam i neki pozorišni reditelj koga nikad nisam upoznao kaže to, nisu ga ni pitali zašto je poželeo krvoproliće na beogradskim ulicama, što mu nikada neću dozvoliti, kao što nikad neću da dozvolim blokadu auto pouta. To vam je ta priča o tome ko je za šta kriv",rekao je Vučić. On je Fudbalskom klubu "Partizan" poželeo veliki uspeh u Ligi šampiona, navodeći da je tih 14 miliona, koliko će za to dobiti, velika stvar i za klub i za državu, a Fudbalskom klubu "Crvena zvezda" da nađu još bolju upravu koja će ih još uspešnije voditi, ali bez njegovog mešanja. "Isto to želim i KK 'Partizan, kao i pozorišnim rediteljima. Neka rade šta hoće, samo neka mene ne upliću", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track