ZEKA POMAŽE KOŠARKAŠICAMA: Žarko Zečević novi potpredsednik Partizana
Foto: Dado Đilas

Pojačanje crno-belih dama

ZEKA POMAŽE KOŠARKAŠICAMA: Žarko Zečević novi potpredsednik Partizana

Košarka -

Košarkaški ženski klub Partizan 1953 održao je na stadionu u Humskoj treću redovnu sednicu Skupštine na kojoj je usvojen finansijski izveštaj za prošlu godinu i prošlu takmičarsku sezonu, izmene i dopune Statuta koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu, kao i predlog budžeta za narednu sezonu 2017/2018.

Pored usklađivanja Statuta sa novim Zakonom o sportu, Skupština je izabrala i dva potpredsednika iz redova Upravnog odbora, Žarka Zečevića, dugogodišnjeg generalnog sekretara FK Partizan i bivšeg košarkaša ovog kluba, kao i Radovana Draškića.

Srbobran Filipović, Foto: kosarka24.rs
Srbobran Filipović, Foto: kosarka24.rs

Sednicom je predsedavao predsednik kluba Živomir Novaković, a finansijski izveštaj je podneo direktor kluba Srbobran Filipović.

"Skupština je jednoglasno usvojila finansijski izveštaj za prošlu sezonu i predlog budžeta za narednu 2017/2018. KŽK Partizan 1953 će i iduće sezone biti učesnik domaće i WABA lige, a akcenat će biti na radu sa mlađim selekcijama s obzirom da smo prošle sezone osvojili bronzanu medalju na završnom turniru pionirki, a i ove godine smo glavni favoriti za jednu od medalja. Posebno sam zadovoljan što klub domaćinskim poslovanjem izmiruje sve svoje obaveze i nema ni jedan dinar poreskog duga prema državi. Konacno imamo mir jer su u klubu iskreni partizanovci na čelu sa predsednikom Živomirom Novakovićem", rekao je Filipović.

Pored prioriteta da se unapredi rad sa mlađim selekcijama, zaključeno je da se u idućoj sezoni pokuša napraviti korak više sa seniorskim timom, iako će budžet ostati isti kao u prošloj sezoni, reči su direktora kluba Srbobrana Filipovića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track