ZLATNI BOSANSKI KOŠARKAŠI: Posebno hvala igračima Srbije i Crne Gore
Foto: Fibaeurope

Velika podrška sa tribina

ZLATNI BOSANSKI KOŠARKAŠI: Posebno hvala igračima Srbije i Crne Gore

Košarka -
Jedan od najistaknutijih u timu BiH Sarajlija Sani Čampara zahvalio na velikoj podršci koju su pružili Orlovi i Sokolovi

Košarkaši Bosne i Hercegovine u kadetskoj konkurenciji za igrače do 16 godina novi su prvaci Evrope pošto su u finalu savladali Litvaniju na njenom terenu 85:83. Reprezentativci predvođeni selektorom Josipom Pandžom u ponedeljak uveče treba da doputuju u Sarajevo, gde im se priprema doček.

Jedan od najistaknutijih u timu BiH bio je Sarajlija Sani Čampara, koji se posle finala posebno zahvalio košarkašima iz Srbije i Crne Gore, koji su im pružili podršku u finalnom meču odigranom u Kaunasu.

"Posebno hvala košarkašima Srbije i Crne Gore koji su nam bili jedina, ali i velika podrška u Kaunasu u nedelju uveče. Osećaj dan kasnije je neverovatan. Izlet nakon 50 napornih dana okončan je tako što je srušena Litvanija sa pet hiljada navijača iza sebe i to usred Kaunasa. Istinski sam ponosan što sam deo ovog tima koji ima karakter. Ponosan sam tim pre što smo celu državu i naš narod učinili srećnima. Pred polazak u Litvaniju rečeno je da idemo po medalju. Svi smo u nju verovali i na kraju smo je osvojili. Hvala svim ljudima koji su od početka bili prava podrška. Na dar im donosimo ono što smo im obećali", rekao je Čampara za Klix.

Košarkaši Srbije zauzeli su osmo mesto na minulom prvenstvu Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track