Zvezda: Dule, ti si prošlost!
Foto: Dado Đilas

Klub odgovorio Dušku Vujoševiću

Zvezda: Dule, ti si prošlost!

Košarka -

Ne bavimo se likovima iz istorije, već gledamo ka budućnosti, a to sigurno nije osoba s prebivalištem u Limožu, poručili crveno-beli

Prvo suđenje Dušku Vujoševiću po tužbi Crvene zvezde je završeno, a komentari koje je izneo bivši trener Partizana bili su povod da pozovemo čelnike Zvezde i potražimo odgovor.Crveno-beli su nam saopštili da s Vujoševićem komuniciraju isključivo preko suda, a sve što je Dule izrekao u Palati pravde nazvali su „predstavom za javnost“.- Umesto bilo kakvih komentara na izjavu i predstavu za medije gospodina Duška Vujoševića, koja je viđena 20. juna u Palati pravde u Beogradu, Crvena zvezda Telekom još jednom podseća da je podnela krivičnu tužbu 8. maja 2014. godine, koja sadrži 13 stranica s brojnim neargumentovanim napadima, u prevodu lažima i uvredama koje je Duško Vujošević, rođen u Podgorici, s adresom u Beogradu i prebivalištem u Limožu, iznosio na račun našeg kluba u periodu dok je bio predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan NIS - glasi zvaničan stav Crvene zvezde.

Uloge su promenjene... Crvena zvezda sad dominira nad Partizanom
Uloge su promenjene... Crvena zvezda sad dominira nad Partizanom

Nekadašnji trener Partizana odbio je da se izvini zbog svojih izjava, što je Zvezda postavila kao uslov za povlačenje optužnice.- Sad je na Dušku Vujoševiću da sudu dokaže da je govorio istinu i nju potkrepi činjenicama i dokumentima, a ne isečcima iz dnevnih novina i rekla-kazalima. Neka sudovi rade svoj posao, Crvena zvezda Telekom nema vremena da se bavi likovima iz prošlosti, već je okrenuta budućnosti, a to sigurno nije Duško Vujošević - zaključio je klub s Malog Kalemegdana.

Održana Zvezdina sednica skupštineSEZONA JE BILA SUPERCrvena zvezda je održala 1. redovnu sednicu Skupštine kluba, na kojoj je usvojen finansijski izveštaj za 2015. godinu. Trideset pet članova Skupštine jednoglasno je prihvatilo i sportski izveštaj za takmičarsku sezonu 2015/16.Najviši organ kluba ocenio je da je upravo završena sezona bilo vrlo uspešna i odao veliko priznanje menadžmentu, stručnom štabu i svim igračima. Skupština Zvezde izabrala je komisija za pripremu i sprovođenje izbora, koja će formirati listu kandidata za novu Skupštinu kluba s Malog Kalemegdana.

ČinjeniceŠTA JE DULE GOVORIO O ZVEZDIValjda je dovoljan cirkus kako je nastala ova Zvezda. Sa sve UPPR i porezom koji im je priznat na samo 2,5 odsto, a prijavili su smešnu sumu novca.Prema svim papirima, Crvena zvezda je privatni klub Nebojše Čovića i kako onda država može da daje pare njima.Kako nisu imali pomoć države kad im je prihvaćen stečaj. Treba da se menja zakon o stečaju jer je time „oživljen“ vampir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track