ZVEZDA SE NADA TREĆOJ SREĆI PROTIV CEDEVITE: Hrvate čeka pakao u krcatom Pioniru!
Foto: Fonet

Zahuktava se žestoka borba za Top 8

ZVEZDA SE NADA TREĆOJ SREĆI PROTIV CEDEVITE: Hrvate čeka pakao u krcatom Pioniru!

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Cedevite (20.00) u 7. kolu Evrolige i nema dileme da Zagrepčane očekuje pakao u grotlu Pionira.

U oba meča ove sezone u okviru ABA lige slavio je hrvatski predstavnik, ali ovo će biti sasvim druga utakmica jer crveno-beli u regionalnom nemaju tako žestoku podršku Delija.Trener Zvezde Dejan Radonjić ističe da će Cedevita ovoga puta osetiti pravu atmosferu u Pioniru i veruje da to može dodatno da motiviše njegove igrače u večerašnjem duelu.

- Pre svega, moramo biti svesni da su nas dva puta savladali, i to govori o neophodnoj ozbiljnosti kako bismo ih prvi put pobedili ove sezone. Pokazali su kvalitet u oba meča protiv nas. Imaju mnogo razloga da grade svoj optimizam. Verujem da možemo odgovoriti na to i doći do važnog trijumfa. Siguran sam da će osetiti malo drugačiju atmosferu nego 4. januara - poručio je Radonjić.Crnogorski stručnjak smatra da je Cedevita popunjena na svim pozicijama i nije slučajno što se i dalje nalazi u trci za plasman u top 8 Evrolige.- Činjenica je da imaju dobar tim, sve pozicije su popunjene odličnim igračima. Pilepić je u sjajnoj formi. To je tim koji iziskuje kvalitetan način igre u fazi odbrane, na svim pozicijama. Zaustavljanje jednog igrača sigurno neće biti dovoljno za pobedu - zaključio je Radonjić.(M. N.)

Ključ je u tribinamaCIRBES: SVE JE LAKŠE UZ DELIJEKošarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes ističe da će im mnogo značiti podrška navijača, napominjući da je s njima sve lakše.- Domaći teren ne garantuje da ćete pobediti, ali je uvek bolje kad igrate pred svojim navijačima. Posebno kad imate publiku kao što je imamo mi. Oni nam daju vetar u leđa i verujem da će tako biti i večeras - rekao je nemački košarkaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track