ZVEZDA STIGLA U LAKTAŠE: Biće teško, ali želimo pobedu!
Foto: Saša Pavlić

Crveno-beli protiv Igokee u nedelju

ZVEZDA STIGLA U LAKTAŠE: Biće teško, ali želimo pobedu!

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde Telekom doputovali su u subotu u popodnevnim časovima u Laktaše, gde ih u nedelju očekuje meč 23.kola ABA lige jtd, protiv ekipe domaćina Igokee.

Crveno-beli se nalaze u žestokom ritmu utakmica, paralelno igrajući završnicu regionalnog takmičenja i TOP 16 fazu Evrolige (skor 3-3) pa tako i ne čudi podatak, da su u Beogradu, po povratku iz Istanbula odradili jedan trening, i u subotu odmah krenuli ka Republici Srpskoj.

Tamo ih očekuje važan meč protiv tima, koji je pobedio u "Pioniru", i koji se grčevito bori za opstanak u regionalnom takmičenju. Iz svih navedenih razloga, trener crveno-belih Dejan Radonjić očekuje težak meč u nedelju popodne:

"Očekuje nas težak meč protiv Igokee, ekipe koja je značajno promenila svoj igrački sastav, u međuvremenu i trenera, u odnosu na utakmicu u "Pioniru" u kojoj su nas pobedili. U poslednjih nekoliko kola, Igokea igra dobro, i nalazi se na korak od opstanka u ligi. Mi se sa druge strane nalazimo u već dobro poznatom ritmu, od povratka iz Istanbula, praktično smo izgubili pola dana u putu, a od utakmice sa Darušafakom nije prošlo mnogo vremena. Ipak, bez obzira na sve, želimo da dođemo do novih bodova" rekao je trener Radonjić.

Ekipa koju sa klupe predvodi Srđan Bajić u prethodne tri runde zabeležila je dve vrlo vredne pobede protiv Sutjeske u Nikšiću i Cibone u Laktašima. Ekipa je tokom sezone pretrpela značajne igračke promene, a samo četvorica igrača odigrali su preko 20 mečeva.

Sa druge strane, crveno-beli će u Laktašima igrati u kompletnom sastavu, Miler se oporavio od virusa, svi ostali će biti na raspolaganju treneru Radonjiću, za utakmicu koja se igra u nedelju od 17 časova.

Nardeni meč crveno-beli igraju u četvrtak od 20 sati u EL protiv Cedevite, dok u regionalnom takmičenju u 24.kolu, uistom terminu, u nedelju od 17 sati dočekuju ekipu Sutjeske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track