ZVEZDO, SRUŠI BARSELONU: Košarkaški spektakl u Areni
Foto: Profimedia

Evroliga

ZVEZDO, SRUŠI BARSELONU: Košarkaški spektakl u Areni

Košarka -

Crveno-beli na krilima pobede u Istanbulu dočekuju (19.00) jedan od najboljih evropskih timova

Eksplodiraće Kombak arena kad večeras na parket istrče košarkaši Crvene zvezde i Barselone. Biće to evroligaški spektakl za sva čula, u kome 20.000 ljudi neće štedeti grla ni dlanove samo da crveno-beli bace na kolena strašni španski tim.Nije Evroliga bez razloga baš ovaj duel proglasila utakmicom nedelje, crveno-beli su u Turskoj anulirali kiks na domaćem terenu i sada s mnogo optimizma dočekuju favorizovane goste.

Barsa je u sezoni 2014/15. dva puta savladala Zvezdu u Evroligi, a sada će Katalonci biti znatno oslabljeni. Amerikanac koji igra za Kosovo Džastin Dolmen navodno je povređen, a moguće je da ne želi da se izlaže pažnji Delija, koje su mu sigurno spremile vruć doček. Huan Karlos Navaro, Petri Koponen i Šejn Laval takođe nisu na raspolaganju treneru Georiosu Barcokasu. Biće to prilika da uživo vidimo i našeg sjajnog mladog beka Stefana Pena.

Ovo, naravno, ne znači da će Zvezda imati lak posao. Naprotiv...- Veliko je interesovanje za divno veče u Areni. Barselona je veliki izazov za nas, to je sastav s mnogo igrača koji su mnogo uradili u karijeri, ali i s velikim talentima. Imamo veliki motiv i želju, a zna se kakvi su naši navijači - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track