PRIJEM U VLADI SRBIJE: Ivana Španović poklonila medalju Aleksandru Vučiću
Foto: Tanjug

Podrška za kandidaturu za EP

PRIJEM U VLADI SRBIJE: Ivana Španović poklonila medalju Aleksandru Vučiću

Ostali sportovi -
Španovićeva je tom prilikom, u ime ASS, poklonila Vučiću zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u krosu koje je u decembru prošle godine održano u Beogradu, u znak zahvalnosti za doprinos, zalaganje i pomoć koju Vlada Srbije pruža srpskoj atletici
1 / 3 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić primio je danas najbolju srpsku atletičarku Ivanu Španović i čestitao joj na izvanrednim rezultatima koji su krunisani osvajanjem bronzane medalje na dvoranskom prvenstvu sveta u Poljskoj.

U delegaciji Atletskog saveza Srbije (ASS) bili su i predsednik Veselin Jevrosimović, selektor Slobodan Popović i trener Goran Obradović.

Kako se navodi u saopštenju ASS, Vučić je iskoristio priliku da pruži punu podršku kandidaturi za domaćinstvo Evropskog prvenstva 2017.godine, koje bi trebalo da se održi u KOMBANK areni, kao i podršku završetku radova na izgradnji atletske dvorane.

Španovićeva je tom prilikom, u ime ASS, poklonila Vučiću zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u krosu koje je u decembru prošle godine održano u Beogradu, u znak zahvalnosti za doprinos, zalaganje i pomoć koju Vlada Srbije pruža srpskoj atletici.

Prethodno, Španovićevu je ugostio i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Ona je na takmičenju u poljskom gradu Sopotu skočila 6,77 metara i na taj način ponovila uspeh sa prošlogodišnjeg šampionata sveta na otvorenom u Moskvi, kada je takođe osvojila bronzu.

Prethodno, Španovićeva je na Balkanijadi u Istanbulu osvojila zlatnu medalju i rezultatom 6,92 metara postavila novi državni rekord.

http://www.youtube.com/watch?v=DOGsaY0oh0w
http://www.youtube.com/watch?v=Y2p2nsHMTps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track