(KURIR TV) VIKTOR RAŠOVIĆ I SREĆAN I TUŽAN: Evo šta je vaterpolistu Srbije pogodilo posle prvog gola na Svetskim prvenstvima
Foto: Kurir Sport/Gojko Filipović

raspoloženi posle starta

(KURIR TV) VIKTOR RAŠOVIĆ I SREĆAN I TUŽAN: Evo šta je vaterpolistu Srbije pogodilo posle prvog gola na Svetskim prvenstvima

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Južnu Afriku 21:4, u prvoj utakmici grupne faze Svetskog prvenstva koje se igra u Budimpešti.

Specijalni izveštač Kurira iz Budimpešte Gojko Filipović

Debitant na šampionatima sveta Viktor Rašović je posle pobede znao kome da posveti prvi gol.

"Prva utakmica i prvi gol. Utisak je veliki, ali taj gol je zbog igre cele ekipe, a ne neke moje individualne majstorije. Taj gol posvećuujme majci i bratu Strahinji i baš mi je žao što nije ovde i nismo u prilici da zajedno igramo za reprezentaciju Srbije. Osećam se dobro i nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Utakmica je bila baš obnakva kakvu smo očekivali.

Golman Branislav Mitrović, kaže da je teško pričati o kvalitetu meča.

"Malo smo trenirali i jutros i pred meč, ali smo sve odradili korektno. Mislim da je pristup bio onakav kakav treba i da je to ključni detalj. Generalno kada igrate sa ribvalom gde je očigledna razlika teško je reći do koga je i komentarisati meč, ali je bitno da neke dogovorene stvari odradimo. To smo uspeli i izuzetno smo zbog toga zadovoljni", rekao je Mitović.

UNIQA zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Kurir.rs / Kurir sport, Gojko Filipović, Foto: Kurir, Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track