SPORTSKE IGRE MLADIH: Danas spektakl na Adi ciganliji
Foto: Foto: Sportske igre mladih

OBAVLJEN ŽREB ZA DRŽAVNO FINALE

SPORTSKE IGRE MLADIH: Danas spektakl na Adi ciganliji

Ostali sportovi -

U prestižnom beogradskom hotelu obavljen je žreb za Državno finale Sportskih igara mladih u ekipnim sportovima.

Žreb u pojedinačnim sportovima biće obavljen na licu mesta pred sami početak takmičenja. Spektakularno takmičenje počinje danas na Adi Ciganliji, a u njima će se dečaci i devojčice iz čitave Srbije boriti za plasman na Međunarodno finale u Splitu u avgustu.

foto: Foto: Sportske igre mladih

Pred početak žreba Ivana Jovanović, predsednik SIM Srbije, obratila se kooridatorima iz srpskih gradova učesnika ovogodišnje SIM turneje koji će sa preko 1.000 dečaka i devojčica učestvovati na Državnom finalu. Tom prilikom Ivana Jovanović je ponovila da su Sportske igre mladih veliki i značajan regionalan projekat koji se trudi da gradi mostove prijateljstva.

foto: Foto: Sportske igre mladih

– Ovom prilikom zahvaljujem se svim koordinatorima i mališanima koji su bili deo četvrte SIM avanture u našoj zemlji i koji su, svako na svoj način, doprineli da širom Srbije organizujemo nezaboravne sportsko-društvene događaje. Oni koji u narednim danima budu najuspešniji putovaće na Međunarodno finale u Splitu gde će se u deset spotova takmičiti sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine – kazala je, između ostalog, Ivana Jovanović.

kurir.rs / kurir sport

foto: Sportske igre mladih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track