MUKE NFL ZVEZDE: Trebalo je da izađe iz zatvora, ali zbog masturbacije za malo da ostane iza rešetaka
Foto: reuters

Sve se prati

MUKE NFL ZVEZDE: Trebalo je da izađe iz zatvora, ali zbog masturbacije za malo da ostane iza rešetaka

Ostali sportovi -

Bivša NFL zvezda O-Džej Simpsona (70) biće ranije puštena iz zatvora na uslovnu slobodu, ali nakon što je uhvaćen kako se samozadovoljava u ćeliji, to će se desiti tek u oktobru.

Masturbacija je inače strogo zabranjena u američkim zatvorima.

Simpson je 2009. osuđen na 33 godine zatvora zbog oružane pljačke i otmice u Las Vegasu, a od ranije su mu sudili zbog ubistva bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog tadašnjeg dečka Rona Goldmana, ali je oslobođen krivice.

Nikol Braun Simpson i Ronald Goldman su 1994. pronađeni mrtvi, izbodeni nožem, ispred kuće u kojoj su živeli Simpsonovi. Ceo slučaj bio je enormno praćen medijima, a policijska potera za Simpsonom prenošena je na televiziji.

Simpson se nadao da će nakon 9 godina odslužene kazne za pljačku biti pušten ranije, a suočio sa disciplinskim saslušanjem, što mu je napravilo problemei sve odložilo za oktobar Portparol zatvora u Nevadi rekao je da se masturbiranje smatra ozbiljnim prekršajem ako svedok proceni da je zlonamerno.

Održano je saslušanje na kojem zatvorenik dobija priliku da ispriča svoju stranu priče, a zaključak saslušanja zavisi od procena onih koji ga ispituju. Kazna može biti vrlo blaga, a može biti i najgora verzija za O - Džej Simpsona - da se odbije molba za ranijim puštanjem na uslovnu slobodu, što se nije dogodilo.

Simpson ima četvoro dece, Njegovo peto dete, ćerka Aren, umrla je 1979. sa samo dve godine nakon što se utopila u bazenu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Počelo prvenstvo. Šta je Zvezdi i Partizanu važnije od fud

Kurir rs Kurir sport, Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track