(KURIR TV) NIKOLA GRBIĆ PORUČIO TRENERIMA: Najgore je kad se pogrešno nauči
Foto: kampvanjegrbica.rs

SELEKTOR ODBOJKAŠA JASAN

(KURIR TV) NIKOLA GRBIĆ PORUČIO TRENERIMA: Najgore je kad se pogrešno nauči

Ostali sportovi -

Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Grbić, je na Zlatiboru pokrenuo kamp sa mladim odbojkašima, a tamo se na radost svih pojavio i selektor odbojkaša Srbije i Vanjin mlađi brat Nikola.

On je tokom boravka sa decom igrao odbojku, (na pesku čak i sa bratom Vanjom), učestvovao u treningu, a iskoristio je priliku da kao selektor naše zemlje ukaže:

"Raduje me porodična atmosfera, ovde, nema velikih očekivanja. To je pravi način da se krene.Sport je, iako su uslovi danas drugačiji jedina zdrava sredina za razvoj. Kroz to se uči da se boriš, da ne dolazi sve odmah. Naučiš da deliš, da se zrtvuješ za drugoga, kao i on za tebe", rekao je Nikola Grbić i dodao:

"Nama treba dobar stručni kadar i to kažem kao selektor. Meni dođu reprezentativci, vrhunski profesionalci, koji su na početku karijere neke stvari pogrešno naučili, a i danas ih rade kako ne valja.I sam sam to imao kroz karijeru, neke greške nikada nisam ispravio. Ali imam utopističku ideju da svu decu naučimo kako treba. Zamislite dete koje ne zna da pogreši", kroz smeh je rekao selektor odbojkaša Srbije.

Kurir sport, Foto: kampvanjegrbica.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track