(VIDEO) SPEKTAKULARAN POVRATAK NAJMOĆNIJE MMA ZVERI: Džon Džons odličnim nokautom preuzeo titulu prvaka u poluteškoj kategoriji
Foto: Printskrin/Dailymotion

LOŠ PERIOD JE IZA NJEGA

(VIDEO) SPEKTAKULARAN POVRATAK NAJMOĆNIJE MMA ZVERI: Džon Džons odličnim nokautom preuzeo titulu prvaka u poluteškoj kategoriji

Ostali sportovi -

Spektakularan povratak jednog od najboljih boraca u svetu MMA-a Džona Džonsa koji je u meču za najboljeg u poluteškoj kategoriji sjajnim nokautom preuzeo titulu od Daniela Kormijera.

Džons je sjajnim potezom sredinom treće runde uzdrmao Kromijera, da bi čitavu priču završio na patosu gde je udarcima dokusurio protivnika.

Džons je u posljednje vreme imao velikih problema s drogom i alkoholom, ali nakon što je odradio suspenzije u Anaheimu se vratio na apsolutno spektakularan način. Jedan od najtalentovanijih boraca ikad još jednom je opravdao očekivanja svojih navijača i čitave UFC organizacije.

Koliko je željan borbe videlo se i na merenju gde je bio veoma emotivan, a u direktnom suočavanju lice u lice sa protivnikom pokazao ozbiljnost i želju da ga prebije u ringu.

Džons je čak devet puta uzastopno branio titulu u UFC-u po čemu je rekorder.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/Dailymotion

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdaši , vratite se na zemlju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track