SPORTSKE IGRE MLADIH: Srpska ekspedicija stigla u Split
Foto: Sportske Igre Mladih

SPORT NEMA GRANICE

SPORTSKE IGRE MLADIH: Srpska ekspedicija stigla u Split

Ostali sportovi -

Sve je spremno za veliko Međunarodno finale Sportskih igara mladih koje će biti održano od 19. do 21. avgusta 2017. godine.

Sve je spremno za veliko Međunarodno finale Sportskih igara mladih, koje će se održati od 19. do 21. avgusta 2017. u Splitu. Čak 900 učesnika imaće ova sjajna manifestacija, koja će okupiti dečake i devojčice, raznih uzrasnih kategorija iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Takmičenja startuju od subote u 8.30 i za medalje će se boriti mališani u čak deset sportova (mali fudbal, odbojka, odbojka na pesku, basket tri na tri, između dve vatre, stoni tenis, šah, rukomet, atletika i tenis).

foto: Sportske Igre Mladih

Srpska ekspedicija stigla je u Split u četvrtak kasno uveče. U petak su na programu sastanci koordinatora, a posle toga oni, dečaci i devojčice posetiće splitske plaže i družiti se sa vršnjacima na moru. Predsednik Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović, koja je u Split stigla ranije, dočekala je predstavnike naše zemlje.

foto: Sportske Igre Mladih

– Nama su svi učesnici pobednici. To je ono što je najvažnije i što krasi ove Igre. Naravno lepo je i osvajati medalje, a nadam se da će se mnogo naše dece okititi odličjima. Pred nama su nova druženja i takmičenja, kao i spektakularna ceremonija zatvaranja i dodela medalja na splitskoj Rivi u ponedeljak uveče – istakla je Ivana Jovanović.

kurir.rs / kurir sport

foto: Sportske igre mladih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track