ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE! Dušan Borković nije ni slutio kakav mu je poklon supruga pripremila
Foto: Foto: Marina Lopičić

ORIGINALNO I EMOTIVNO

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE! Dušan Borković nije ni slutio kakav mu je poklon supruga pripremila

Ostali sportovi -

Srpski automobilista Dušan Borković je za svoj rođendan od supruge Andrijane dobio na dar jedan vrlo originalan poklon.

Naime, supruga najboljeg srpskog automobiliste Andrijana Borković potrudila se da svom mužu upriliči nesvakidašnje iznenađenje.

Jugo, koji je Dušan vozio pre više od decenije, a morao je da ga proda zbog loše finansijske situacije koja ga je zadesila u tom trenutku, ponovo je u njegovom vlasništvu.

foto: Privatna Arhiva

"I dalje sam pod utiskom. Poklon me je vratio nekoliko godina unazad. Ovaj jugo sam vozio kada sam završio nacionalnu klasu. Jednostavno, nismo imali više para i morao sam da ga prodam. To je bila bolna odluka, užasno sam patio ali nisam imao izbora. Toliko puta sam plakao i često sam pričao da bih želeo da ga makar vidim ponovo. Andrijana je pronašla momka kome sam prodao i zamolila ga da otkupi. I to je moj rođendanski poklon - koji nema cenu! Moja supruga je moja velika podrška, koja sledi moje snove i pomaze da budu java", rekao je Borković ne skrivajući emocije, a potom se obratio i pratiocima na društvenim mrežama, gde je takođe podelio emotivnu poruku.

"Ovo je poklon koji me vraća nekoliko godina unazad, za kojim sam patio, zbog kojeg sam plakao kada sam ga prodavao, i koji sam vrlo često pominjao. Ovaj jugo sam vozio kada sam završio nacionalnu klasu. Jednostavno, nismo imali više novca i morao sam da ga prodam. To je bila bolna odluka, užasno sam patio ali nisam imao izbora. 7 godina kasnije moja Andrijana je pronašla momka kome sam prodao i zamolila ga da otkupi. I to je moj rodjendanski poklon - koji nema cenu, a puni srce. Želim vam svima suprugu kao što je ja imam, koja sledi moje snove i pomaže da budu java. Hvala vam svima na divnim rodjendanskim porukama. Voli vas Duca!", napisao je srpski šampion na društvenim mrežama.

kurir.rs / kurir sport

foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega je Slovenija favorit u finalu Evropskog prvenstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track