(KURIR TV) UROŠ BRKIĆ PONOVO NAJBRŽI NA AVALI: Pogledajte brzi krug!
Foto: Promo

ZAVRŠEN ŠAMPIONAT SRBIJE U AUTOMOBILIZMU

(KURIR TV) UROŠ BRKIĆ PONOVO NAJBRŽI NA AVALI: Pogledajte brzi krug!

Ostali sportovi -

Sredina oktobra rezervisana je za kraj šampionata Srbije u automobilizmu i to brdskom trkom na Avali.

Učestvovalo je 40-ak domaćih takmičara među kojima je najbrži bio Uroš Brkić, koji vozi za ASU Galax iz Beograda sa postignutim vremenom 2:20,285.

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE REKORDNI KRUG

"Poslužilo nas je lepo vreme tako da je bilo dosta publike pored staze što je završnicu šmpionata učinilo još lepšom. Moram da kažem da za mene ova trka nije imala nikakav bodovni značaj jer što se mene tiče sve karte su podeljene na prethodnoj brdskoj trci u Vrnjačkoj Banji. To je bio razlog više da vozim rasterećen i postignem najbrže vreme u oba dana. Iskoristio sam ovu priliku da konačno probam moj novi automobil i potvrdim njegovu brzinu. Nakon mnogo rada ovog leta moj tim i ja uz podršku Rafinerije nafte Beograd koja je glavni pokrovitelj AK GALAX uspeli smo da završimo pravljenje "honde sivik" veoma uspešno što govori i sam rezultat na Avali. Prezadovoljan sam rezultatom i kako novi automobil funkcioniše", rekao je Uroš Brkić i dodao:

"Zvaničan šampionat je završen, ali već predstojećeg vikenda putujemo za Skoplje na pozivnu, međunarodnu, kružnu trku. Tamo očekujem pre svega da auto i ja dobro funkcionišemo, nadam se dobroj konkureciji i lepom druženju".

foto: Promo

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track